På denne nettsiden vises alle priser eks. mva.

Sagaform

Saga vinglass 2 pack

279 kr eks. mva.

Saga vinglass tilhører en ny klassisk glasserie fra Sagaform som består av vinglass, champagneglass, champagne coupe, drikkeglass og karaffel. Med sin karakteristiske linjerte fot – som følger alle artiklene i serien – skiller den seg ut, men smelter også inn. Saga er perfekt til juice og melk ved frokostbordet, men har også kraft og styrke til å løfte et festbord til noe helt ekstra. Saga kan med fordel blandes med glassene du allerede har, og er derfor en perfekt gave og en ønskelig serie å samle på. Rett og slett en svensk original.

Glass

Nedenfor kan du laste opp logo eller annen dekor som ønskes trykket på produktet. Vennligst huk av på de aktuelle alternativene slik at vi har best mulig grunnlag for å kalkulere en totalpris til deg.

Du kan laste opp flere filer. Maks filstørrelse: 40 MB. Tillatte filtyper: jpg, jpeg, png, gif, ai og pdf.

Plassering

Farger

Total: 279 kr
The product ID is missing or the ID provided does not correspond to a variable product.
Produktnummer: 5018263 Kategorier: , Stikkord: , ,

Saga vinglass tilhører en ny klassisk glasserie fra Sagaform som består av vinglass, champagneglass, champagne coupe, drikkeglass og karaffel. Med sin karakteristiske linjerte fot - som følger alle artiklene i serien - skiller den seg ut, men smelter også inn. Saga er perfekt til juice og melk ved frokostbordet, men har også kraft og styrke til å løfte et festbord til noe helt ekstra. Saga kan med fordel blandes med glassene du allerede har, og er derfor en perfekt gave og en ønskelig serie å samle på. Rett og slett en svensk original.

Glass

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,47 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Saga vinglass 2 pack”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *