På denne nettsiden vises alle priser eks. mva.

ORREFORS

Bloom Vase H284

1.719 kr eks. mva.

BLOOM Vase
H 284 mm
Ø 230 mm

At motsetninger både tiltrekker og skaper harmoni er en universell sannhet. Varmt og kaldt, hardt og mykt, svart og hvitt. Det ene trenger det andre for å bli helt. Da designeren Lisa Hilland ble bedt om å designe en vase for Orrefors – som skulle være like vakker uten blomster – valgte hun å kontrastere den eksklusive krystall med metall. BLOOM er inspirert av naturens organiske former, blomster og blader. Den trives like bra med en eksklusiv bukett som med tørkede blomster, men også i sin egen prakt med bare lyset som leker i krystallglasset.

Design: Lisa Hilland – 2018

Nedenfor kan du laste opp logo eller annen dekor som ønskes trykket på produktet. Vennligst huk av på de aktuelle alternativene slik at vi har best mulig grunnlag for å kalkulere en totalpris til deg.

Du kan laste opp flere filer. Maks filstørrelse: 40 MB. Tillatte filtyper: jpg, jpeg, png, gif, ai og pdf.

Plassering

Farger

Total: 1.719 kr
The product ID is missing or the ID provided does not correspond to a variable product.
Produktnummer: 6400026 Kategori: Stikkord: ,

BLOOM Vase
H 284 mm
Ø 230 mm

At motsetninger både tiltrekker og skaper harmoni er en universell sannhet. Varmt og kaldt, hardt og mykt, svart og hvitt. Det ene trenger det andre for å bli helt. Da designeren Lisa Hilland ble bedt om å designe en vase for Orrefors - som skulle være like vakker uten blomster - valgte hun å kontrastere den eksklusive krystall med metall. BLOOM er inspirert av naturens organiske former, blomster og blader. Den trives like bra med en eksklusiv bukett som med tørkede blomster, men også i sin egen prakt med bare lyset som leker i krystallglasset.

Design: Lisa Hilland - 2018

Tilleggsinformasjon

Vekt 2,74 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Bloom Vase H284”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *