På denne nettsiden vises alle priser eks. mva.

Byon

Cotton napkin Checki 2 pcs/set Beige

119 kr eks. mva.

Checki servietter tilhører ByOn’s serie med servietter og duker med de lekne og litt rotete rutene. Rutene som har tatt en åpenbar plass i ByOn’s samling, vil fremover ha en sentral rolle på alle bord. Serien er laget av myk økologisk bomull og har som formål å brukes over tid til både hverdag og fest. Rolige men herlige fargekombinasjoner i sort, beige og blått. Servietten har også ByOn,s monogram på den ene kanten. Tilgjengelig i 2-pakning.

Økologisk bomull

Nedenfor kan du laste opp logo eller annen dekor som ønskes trykket på produktet. Vennligst huk av på de aktuelle alternativene slik at vi har best mulig grunnlag for å kalkulere en totalpris til deg.

Du kan laste opp flere filer. Maks filstørrelse: 40 MB. Tillatte filtyper: jpg, jpeg, png, gif, ai og pdf.

Plassering

Farger

Total: 119 kr
The product ID is missing or the ID provided does not correspond to a variable product.
Produktnummer: 5219800503 Kategorier: , Stikkord: , ,

Checki servietter tilhører ByOn's serie med servietter og duker med de lekne og litt rotete rutene. Rutene som har tatt en åpenbar plass i ByOn's samling, vil fremover ha en sentral rolle på alle bord. Serien er laget av myk økologisk bomull og har som formål å brukes over tid til både hverdag og fest. Rolige men herlige fargekombinasjoner i sort, beige og blått. Servietten har også ByOn,s monogram på den ene kanten. Tilgjengelig i 2-pakning.

Økologisk bomull

Tilleggsinformasjon

Vekt 0,1 kg

Omtaler

Det er ingen omtaler ennå.

Bli den første til å omtale “Cotton napkin Checki 2 pcs/set Beige”

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *